“Moon”-regissøren skal lage Warcraft-film

Nerder verden over, fryd eder! Smått genierklærte Duncan Jones har sagt ja til å lage film om Warcraft-universet.

Det melder i alle fall The Hollywood Reporter, samt en relativt hintende tweet fra mannen selv. Det betyr at “Moon” og “Source Code”-regissøren skal i gang med å adaptere Blizzards anerkjente spillunivers til et kinolerret nær deg.

Et manus ført i pennen av Chris Leavitt er nær ferdigstillelse, og det er antatt at produksjonen av filmen vil starte i 2013 – med en premieredato i det som ser ut til å bli et av de beste filmårene noensinne: 2015.

Det betyr at Warcraft-filmen må konkurrere med giganter som “The Avengers 2”, “Justice League”, “Pirates of the Caribbean 5” og selveste “Star Wars: Episode VII” – bare for å nevne noen.

Det spekuleres nå i hvilke skuespillere som skal utgjøre Warcraft-universet, og ifølge Hollywood Reporter er Johnny Depp sterkt linket til en ledende rolle i filmen.

Med tanke på den massive fanbasen “Warcraft”-universet har opparbeidet seg gjennom årene, er det ingen overdrivelse å hevde at dette blir en av 2015s aller største filmer. Og hvem vet, kanskje får vi den første spillbaserte filmen som faktisk er god.