Muse knyttes til “World War Z”

Det ryktes at det britiske bandet, som blant annet er kjent for sine apokalyptiske sanger, vil bidra med to sanger til zombiefilmen “World War Z”.

Med navn som Brad Pitt, Matthew Fox og Mireille Enos på rollelista og et budsjett på mellom 125 og 200 millioner dollar, er “World War Z” en av sommerens aller, aller største blockbustere.

Muse lastet tirsdag opp en video på sin offisielle Youtube-kanal, der det hintes sterkt til at bandet vil bidra til den kommende storfilmen. Her kan du se Muse sin zombieflørt:

Det er foreløpig ikke kommet noen offisiell bekreftelse verken fra Muse eller Paramount om hvorvidt de skal bidra med låter til filmen, men det har tidligere versert rykter om at Muse skal holde en mini-konsert på filmens premiere i London 2. juni.

Frontfigur Matt Bellamy har skrevet filmmusikk ved flere anledninger tidligere. Til filmen “The International” komponerte han et nesten ti minutter langt klassisk stykke, mens Muse bidro med låta “Neutron Star Collision” til “The Twilight Saga: Eclipse”.

“World War Z” har premiere i Norge 12. juli. Se traileren under – om ikke du har gjort det allerede.

Passer Muse til zombiefilmer? Si din mening i kommentarfeltet under.