Nic trenger (shark) cage

Traileren til “U.S.S. Indianapolis” er den beste blandingen av Oscaråte og spesialeffekter fra 90-tallet du kommer til å se i dag.

Man er snill om man sier ting ikke har gått helt etter planen for Nicolas Cage de siste årene. Man er slem om man sier at filmografien hans er så utilgivelig begredelig at den bør tillate akademiet å retroaktivt tildele Oscaren han fikk for “Adaption” til noen andre.

Men ikke oss i Filmsnakk-redaksjonen. Vi elsker Cage (stort sett), og traileren til “U.S.S. Indianapolis” får oss ikke til å elske han noe mindre. Snarere tvert imot.

Filmen, som også anvender restene av hva Tom Sizemore og Thomas Jane en gang på 90-tallet kalte karrierer, tar for seg hva som skjedde da atombombefrakteren U.S.S. Indianapolis gikk ned i Stillehavet, og ufrivillig ble koltbord for det lokale dyrelivet i fem døgn.

Der noen kanskje vil klikke for at Cage nå trolig vil (ufrivillig) latterliggjøre en av amerikansk militærhistories største tragedier, er det bare én ting å si om denne traileren: Nå snakker vi, Cage.

Se traileren til “U.S.S. Indianapolis” i videovinduet under: