2
Nitrist og kjedelig

Tittel:
All Good Things
Sjanger:
Drama, Krim
Varighet:
1 t. 41 min.
Aldersgrense:
15
Skuespillere:
  • Ryan Gosling
  • Kirsten Dunst
  • Frank Langella
Regissør:
Andrew Jarecki

Ryan Gosling er den heteste av de hete om dagen. “All Good Things” er imidlertid ikke het. Ei heller hjertevarm eller bare lunken.

Filmen tar oss med på en reise fra 70-tallet til tusenårsskiftet hvor David Marks (Gosling) gifter seg med Katie (Kirsten Dunst) og prøver å leve et godt liv sammen. Det viser seg fort at det ikke blir så altfor godt, da de to har vidt forskjellige prioriteringer og ønsker for livet.

Dét er i grunnen greia. Og det utvikler seg til å bli en passe heftig kriminalsak. Jada – som er basert på en sann historie.

Det rare er at denne historien egentlig er ganske spesiell (uten at jeg vil røpe hvorfor). Derfor burde regissør Andrew Jarecki utrettet noe langt mer interessant enn dette. Skuespillerne gjør jo jobben. Det vet vi på forhånd.

Men historien er satt. Og da blir det til slutt regissørens oppgave å fremstille historien på en mest mulig interessant måte. Når en så spesiell og sterk historie blir fortalt på en helt uinteressant måte, er prosjektet ganske enkelt mislykket.