– Ny Matrix-trilogi på vei

Ryktene svirrer om en ny “The Matrix”-trilogi.

Det er den svært anerkjente, men iblant feilinformerte, Latino Review som serverer ryktene. Derfor er det kjekt å ha en saltbøsse tilgjengelig når de nå forteller at Wachowski-søsknene og Warner Bros. planlegger en splitter ny trilogi fra “The Matrix”-universet.

Før du nå begynner å ta saltet i klypene, la oss argumentere litt for hvorfor dette faktisk kan skje. Som Latino Review rett ut melder: Wachowski-søsknenes karriere etter “The Matrix”-trilogien har ikke akkurat vært en dans på roser. Skal vi være hakket ærligere, har vel ikke ting vært helt på stell siden rulleteksten på den første “The Matrix”-filmen.

En ny “The Matrix”-trilogi vil i det minste dra et stort publikum for søsknene, noe verken “Cloud Atlas” eller “Speed Racer” klarte. Warner Bros. har aldri sagt fra seg muligheten til å tjene noen millioner dollar fra en melkeku, og vil sannsynligvis smile bredt ved tanken på en ny trilogi.

Men, hvis ryktene viser seg å være sanne, hvem skal da ta den røde pillen? Keanu Reeves har ikke akkurat gjort fyrverkerier ut av seg etter “The Matrix: Revolutions”. Ei heller Carrie-Anne Moss eller Laurence Fishburne, selv om sistnevnte har gjort noen hederlige forsøk.

Kanskje vil det bli noen helt andre som må velge mellom blå og rød stikkpille, ryktene er tross alt i sin steinalder.

Det store spørsmålet blir jo uansett: Kan dette eventuelt bli bra?