Ny runde med nazi-zombier

Tommy Wirkola vender tilbake til gammel oppskrift.

Etter å ha oppnådd godkjent suksess med kritikerslakten “Hansel and Gretel: Witch Hunters”, virker det ikke som Tommy Wirkola har noen hast med å vende tilbake til Hollywood med det første.

Nå bekrefter han nemlig overfor Screen Daily at han er i full gang med å lage oppfølger til gjennombruddsfilmen “Død snø” fra 2009. Den blir hetende “Dead Snow: War of the Dead”, og skal dra en “Kon-Tiki” ved å filmes med både norske og engelske replikker.

– Det føles veldig godt å returnere til en verden som står mitt hjerte så nær, sier Wirkola til Screen Daily, før han fortsetter:

– Jeg er supergira for det nye manuset – det er større, skumlere, morsommere, mer action-fylt og gørrete. Jeg kan ikke vente med å slippe en ny horde av nazi-zombier løs på verden igjen.

Fra før av er han allerede opptatt med oppfølgeren til sin første film, amatørparodien “Kill Buljo”, og Wirkola virker bestemt på å følge i sine egne spor.

Det kan uansett ikke bli stort verre enn “Hansel and Gretel: Witch Hunters”, og så lenge han holder seg unna en oppfølger til den suppa, bør jo dette forsåvidt være greit,