Ny slemming til “Age of Ultron”

Det går ikke lang tid mellom rykter og nyheter i superheltuniversets overgang til filmen. I dag er intet unntak, og filmen det dreier seg om er “The Avengers: Age of Ultron”.

Tyske Thomas Kretschmann er bare én av mange superstjerner som blir med når The Avengers-gjengen returnerer til lerretet om halvannet år. Det melder i hvert fall The Hollywood Reporter.

Stjernen som har gjort gode roller i filmer som “Pianisten” og “King Kong”, og utvider nå horisonten sin ved å bli med stjernelaget bestående av Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Jeremy Renner og Robert Downey Jr.. Bare for å nevne noen.

For litt siden ble det også klart at James Spader skal være selveste Ultron, og at Elizabeth Olsen skal være Scarlet Witch. Kretschmann skal være alliert med de onde, da han er tiltenkt rollen som Baron Wolfgang von Strucker, som beskrives som en nazist som blir sjef for HYDRA.

HYDRA ble vi godt kjent med da “Captain America: The First Avenger” dundret inn på kinoene i 2011, om du trengte en påminnelse på HYDRA sin plassering i Marvels univers.

Det gjelder kanskje å holde tunga rett i munnen om man skal holde styr på alle stjernene, hvor de passer inn, og i tillegg hvilken rolle karakterene deres får. Uansett – Thomas Kretschmann blir en god tilvekst til “The Avengers”-oppfølgeren.

Eller hva synes du?