Paramount ønsker Tom Hardy terminert

Skal stå høyt på ønskelista til den femte “Terminator”-filmen.

Tom Hardy har de siste par årene slått seg opp som en av Hollywoods “best and brightest”. Mye takket være samarbeidene med regissørkompisen Christopher Nolan.

Nå skal den populære briten, som tidligere denne måneden ble klar for rollen som Elton John, være ønsket til neste film i “Terminator”-sagaen. Det melder The Hollywood Reporter.

Hardy skal stå øverst på ønskelista for rollen som John Connor, helten som blir lederen for motstandsbevegelsen mot de onde Terminator-robotene. Hardy skal foreløpig ikke ha blitt kontaktet om rollen.

Allerede er det klart at Arnold Schwarzenegger gjør et etterlengtet comeback som seriens ryggrad, den snille Terminator-roboten T-800, og folk som “Game of Thrones”-stjerna Emilia Clarke er ryktet til filmen.

Den femte “Terminator”-filmen er sett på som den første i en ny trilogi fra Paramount, og skal regisseres av “Thor: The Dark World“-regissør Alan Taylor. Håpet er antakeligvis å rette opp inntrykket etter smått katastrofale “Terminator 3: Rise of the Machines” og “Terminator Salvation”.

Filmen er ventet å ha premiere i løpet av sommeren 2015.