Pitt, Bale, Gosling … og Carell?

Her har man ikke spart på casting-budsjettet.


filmsnakk.no smugtitter på Oscar-kandidater. #2 The Big Short.


Ja, nå kan du rynke øyenbrynene—av flere grunner—for det er ingen ringere enn “Anchorman”-regissør Adam McKay som står bak den neste filmen på vår liste over potensielle Oscar-kandidater. Hvem hadde vel trodd at mannen bak “The Other Guys” faktisk kan være aktuell for prisdryss (det blir det neppe, altså) når utdelingene etter hvert finner sted?

Som du kanskje skjønner, det er ikke regissøren som gjør denne filmen interessant – det er rollelista. Vi trenger nesten ikke nevne flere enn Brad Pitt, men la oss gjøre det likevel: Christian Bale, Ryan Gosling og Steve Carell er med i kvartetten som gjør markedsføringen av “The Big Short” til en lek for enhver promotør. Bare se for deg plakaten. Traileren har ikke tidenes bredeste appell, men de velkjente fjesene er oppsiktvekkende snåle under såpass leie hårfrisyrer.

Selena Gomez, Rafe Spall, Hamish Linklater, Marisa Tomei og Melissa Leo står også på rollelista. Og det er selvfølgelig Brad Pitts eget produksjonsselskap Plan B Entertainment som står bak produksjonen. Blir alltid litt buzz da.

Filmen har norgespremiere 29. januar neste år, så inntil videre får vi bare smøre oss med tålmodighet og kikke litt på traileren.