Ape-regissør til “Star Trek 3”?

Rupert Wyatt ryktes å erstatte J.J. Abrams som “Star Trek”-regissør.

“Rise of the Planet of the Apes” ble en uventet knallsuksess for regissør Rupert Wyatt, og har så til de grader åpnet dørene til Hollywoods eliteprosjekter.

Nå skal Wyatt være ønsket som erstatter for J.J. Abrams på kommende “Star Trek 3”, ifølge Collider. Ryktene kommer etter at “G.I. Joe: Retaliation”-regissør John M. Chu har vært linket til jobben en god stund.

Det er vel ikke til å stikke under en stol at Wyatt er et stort steg opp i kvalitet, da Chu har lite annet enn et par “Step Up”-filmer og Justin Bieber-prosjektet “Never Say Never” å vise til.

J.J. Abrams er selvfølgelig uaktuell etter at han takket ja til tøylene på “Star Wars: Episode VII”, men skal fortsatt være med på laget som produsent.

Det er allerede kjent at manusforfatterne Alex Kurtzman og Roberto Orci returnerer for å skrive treeren, men denne gangen uten siste del av trekløveret, Damon Lindelof.

“Star Trek 3” er ventet å nå kinolerretet i 2016, i anledning seriens 50-årsjubileum. Så får tiden vise om det blir med Rupert Wyatt ved roret.