“Pompeii” flopper i USA

Produksjonsselskapet Constantin kan være i økonomisk krise etter at “Pompeii” presterer dårligere enn de hadde håpet på.

Det kan se ut til at “Pompeii” blir en skikkelig katastrofefilm for produksjonsselskapet. Ifølge The Hollywood Reporter ble det allerede i februar klart at storsatsningen “Pompeii” gjorde det dårligere enn Constantin hadde regnet med. Etter sin internasjonale debut har filmen tjent inn kun 22.8 millioner dollar, noe som kan føre Constantin inn i en økonomisk krise.

THR skriver at Constantin har produsert flere filmer som har floppet og trenger nå en suksess som kan gjøre opp for det økonomiske tapet. “Ender’s Game” og “Walking With the Dinosaurs” var blant filmprosjektene som skuffet, men verst av alt var Harald Zwart sin “Skyggejegerne: Demonenes by”. Det spøkte lenge for om filmen ville få noen oppfølger, men til syvende og sist fikk Zwart klarsignal fra produksjonsselskapet.

I katastrofefilmen “Pompeii” finner vi skuespillere som Emily Browning, Carrie-Anne Moss, Jared Harris, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kiefer Sutherland og, ikke minst, Kit Harington. Her kan du lese hva han tenker om sin hovedrolle i filmen.

Filmen har premiere 9. mai, kommer du til å se den?