Postapokalyptisk action og spionkomedie

blu-ray-1024x588Et av årets største actionbrak er nå ute på blu-ray.

Hver uke gir vi deg oversikt over hva som dukker opp på blu-ray i løpet av uka.

1. Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road Mad Max returnerer til kinosalen 30 år etter forrige runde, og har fått seg en real ansiktsløftning. Bokstavelig talt. Mel Gibson er nemlig byttet ut med en 22 år yngre Tom Hardy.

Det krever imidlertid sin mann å kjøre igjennom ørkenen på flukt fra en tyrannisk fascist og halve hans kongerike, slik han må i “Fury Road”. Max støter nemlig på krigerkvinnen Furiosa, som har bestemt seg for å stikke av med/frigjøre (alt ettersom) fem av konene til den brutale ørkenkongen Joe, som sporenstreks følger etter. Max blir som følge av omstendighetene nødt til å alliere seg med Furiosa, og blir med i kampen for å nedkjempe Joe og hans blodfattige følgere.

Om du skulle ha lyst til å innta et meskende actionfylt vidunder av en film kan du nok trygt ta Øystein T. Drabløs sin anmeldelse for gode ord, ettersom “Mad Max: Fury Road” klarte å sanke inn fem prikker på terningen. Hele Øysteins anmeldelse finner du for øvrig her.

2. Spy

Spy Susan Cooper (Melissa McCarthy) er en CIA-analytiker som hjelper superagenten Bradley Fine (Jude Law), når han er ute i felten. Cooper er flink med det hun driver med, men samtidig klumsete og tilbaketrukken utenfor jobben. Men da Fine forsvinner på et oppdrag, en bombe havner på ville veier og alle CIAs agenter blir avslørt, må CIA sende inn noen terroristene ikke kjenner. Hvem andre enn Susan Cooper?

Vår anmelder Mohsan Ali fant “Spy” god nok til å fortjene terningkast fire. Noe du kan lese mer om i Mohsans anmeldelse.

3. Pitch Perfect 2

Pitch Perfect 2 Denne gangen blir a capella-gruppen Barden Bellas hele nasjonens hoggestabber, når en rikskringkastet opptreden går skeis. Glansbildet av de glamorøse damene revner (bokstavelig talt), og gruppen står på bakke av bar type. Attpåtil i avgangsåret deres på college. For å renvaske sine gode navn og nykker, bestemmer de seg derfor for å melde seg opp til verdensmesterskapet i København. En turnering ingen amerikanske lag har vært i nærheten av å vinne før.

Hmm, mon tro om Beca, Fat Amy & co. klarer brasene?

Øystein T. Drabløs anmeldte “Pitch Perfect 2” og mente at det aldri levde opp til forgjengeren. Dommen falt ned på terningkast tre i Øysteins anmeldelse.

I tillegg til våre utvalgte utgivelser kommer også …

  • A Good Kill
  • Arrow – Sesong 1-3
  • Arrow – Sesong 3
  • Horns
  • Merchants of Doubt
  • Pitch Perfect 1 & 2
  • The Flash – Sesong 1