Remake, animasjon og dokumentar

blu-ray-1024x588Denne uka sveiper innom et variert utvalg med filmer.

Hver uke gir vi deg oversikt over hva som dukker opp på blu-ray i løpet av uka.

1. He Named Me Malala

He Named Me Malala Malala er et kjent navn for de fleste, kanskje spesielt etter at hun ble tildelt Nobels fredspris i 2014. “He Named Me Malala” forteller om hvordan livet hennes utarta seg slik at en fredspris ble aktuell. Hovedårsaken er kanskje at hun er litt for sta for sitt eget beste, men akkurat passe sta for andres skyld. Hun er selvoppofrende. Eller dumdristig. Eller begge deler.

Den sterke historien til Malala, gjorde at anmelder Thomas Litherland rullet fem gode prikker på terningen i hans anmeldelse.

2. Point Break

Point Break Historien er den samme som i originalen bortsett fra at den nå er mer EXTREME! Johnny Utah er en EXTREME motorcross-kjører som legger ut videoer på Youtube (KIDS digger Youtube). Motorcross-partneren hans dør i en EXTREME hopp-ulykke og Utah føler seg ansvarlig. (TRAGISK og EXTREME origin-story!) Utah gir opp livet som EXTREME motorcross-kjører og bestemmer seg for å bli FBI-agent. (Ikke så EXTREME, men bare vent litt..) Hans første oppdrag er å stoppe en gjeng med EXTREME (Å JA! EXTREME!) sports-utøvere ledet av Bodhi som mixer ekstremsport med ran av pengefly og diamantgruver. Det trenger ikke å være troverdig, bare det er EXTREME!

Forventningene var ikke på topp da remaken av “Point Break” ble lansert, og det holdt heller ikke til mer enn terningkast to. Hvorfor den ikke kan måle seg med originalen kan du lese mer om i Mohsan Alis anmeldelse.

3. Snoopy og Charlie Brown: Knøttene-filmen

Snoopy og Charlie Brown: Knøttene-filmen Det har flyttet inn en ny jente med rødt hår, rett over gata for Charlie Brown, og hun er supersøt. Så søt at Charlie Brown har vanskeligheter for å konsentrere seg og oppføre seg som han ellers gjør. Jenta med det røde håret må imponeres, og Charlie Brown blir nødt til å søke råd blant venner og hunder for å lære seg hvordan han skal bli en vinner.

Animasjonsfilmen om Charlie Brown og Snoopy ble anmeldt av Ingrid Marcus til terningkast fire. Les gjerne hennes mer utfyllende anmeldelseher.

I tillegg til våre utvalgte utgivelser kommer også …

  • 99 Homes
  • Burnt
  • Dominion – Sesong 2
  • Game of Thrones – Sesong 5
  • Grandma
  • LEGO Justice League: Cosmic Clash
  • Our Brand is Crisis
  • Rock the Kasbah
  • Truth