2
ROFLMAO … Not.

Tittel:
LOL
Sjanger:
Drama, Komedie, Romantikk
Varighet:
1 t. 37 min.
Aldersgrense:
Tillatt for alle
Skuespillere:
  • Miley Cyrus
  • Demi Moore
  • Thomas Jane
Regissør:
Liza Azuelos

“LOL”? Jeg ville heller prøvd med WTF.

Dette var den første og aller siste referansen til SMS-språket i denne anmeldelsen. 4REAL. Barnestjernen Miley Cyrus, som kanskje er bedre kjent som Hannah Montana, har byttet ut den blonde parykken og mikrofonen med sine naturlige, røde lokker og en iPhone 4.

I komedien “LOL” har hun fått med seg et knippe kjekkaser, flotte jenter og ikke minst en enda flottere Demi Moore. Dette er vel en vinneroppskrift, tenker kanskje du. Da tar du i så fall feil.

I en verden forbundet med Facebook, iTunes og Youtube møter vi Lola (kalles LOL) som har kjærlighetssorg etter å ha blitt dumpet av kjæresten. Men Lola trenger ikke å deppe så altfor lenge, for snart blir hun overrasket av sin beste venn, den unge musikeren Kyle, som har sterke følelser for henne. Men kjærligheten er langt ifra enkel. Og det blir heller ikke enklere når moren ”tilfeldigvis” leser dagboken hennes.

Klisjéfylte dialoger med ”Mom, I am not a baby anymore” i spissen, for mange scener med gitarspillende gutter og en forutsigbar handling gjør dette til en tynn suppe. Hadde det ikke vært for scenene med bestevenninnen Emily, spilt av Ashley Hinshaw, hadde krisen vært komplett. Sistnevnte spiller godt og er dessverre den eneste karakteren som er morsom.

Det er synd jeg ikke finner noe mer positivt med denne filmen. En komedie med navnet LOL bør appellere til latteren hos folk. Denne filmen appellerer dessverre ikke til noe. Heller ikke Hannah Montana-fans.