– Sam Mendes vil regissere Bond likevel

Sam Mendes skal være i nye forhandlinger om å regissere den 24. Bond-filmen.

Etter braksuksessen med “Skyfall”, var det lenge spekulert i om regissør Sam Mendes ville returnere for James Bonds 24. filmeventyr. I mars bekreftet imidlertid Mendes at han hadde takket nei til tilbudet på grunn av andre forpliktelser.

Nå har han ombestemt seg, melder Deadline.

Det anerkjente filmnettstedet mener å vite at Mendes nå er i forhandlinger med Bond-produsentene Michael G. Wilson og Barbara Broccoli, i håp om å finne en løsning der han kan regissere “Bond 24”.

Mendes avslo det første tilbudet fordi han for tiden er travelt opptatt med å regissere teaterversjonen av “Charlie og sjokoladefabrikken” på West End i London, men nå virker både produsentene og Mendes selv å være innstilt på å finne en løsning på sistnevntes tidsklemme.

Disse nyhetene kommer kun et par timer etter at nettstedet Collider meldte at Bond-produsentene vurderte flere potensielle kandidater til regi-jobben, der navn som Ang Lee, Shane Black og danske Nicolas Winding Refn var høyt oppe på listen.

Flere kilder mente også å vite at Broccoli og Wilson hadde vært i møter med Christopher Nolan om jobben for et par uker siden.

Nå virker det som at Sam Mendes igjen er favoritten, etter å ha sopet inn over 1.1 milliarder dollar med sitt første Bond-forsøk.

Fra før av er det kjent at Mendes og “Skyfall”-forfatter John Logan allerede har historien klar til neste Bond-eventyr, og det vil derfor være svært beleilig for alle parter om Mendes igjen vil ta over roret.

Hvorvidt det er noe hold i dette, eller om dette nok en gang er ryktemølla som kverner i vei, er foreløpig usikkert. Uansett satser Sony på å ha “Bond 24” på kino i løpet av 2016.