Samuel L. Jackson blir president

Jackson skal spille amerikansk president i actioneventyret “Big Game”.

Samuel L. Jackson og fly er tydeligvis en dårlig kombinasjon. Etter å ha blitt forsøkt spist av slanger i “Snakes on a Plane” og kun en Iron Man unna en våt død i “The Avengers”, er nå Jackson klar med nok en styrt i filmen “Big Game”, der han i rollen som den amerikanske presidenten blir involvert i en flykrasj med Air Force One. Det melder Deadline.

Filmen blir Hollywood-debuten til den finske regissøren Jalmari Helander, mannen bak finurlige “Rare Exports: A Christmas Tale” fra 2010.

“Big Game” forteller historien om en tretten år gammel gutt som tilbringer en natt ute i villmarken idet Air Force One styrter etter et terroristangrep. Etter å ha reddet presidenten fra vrakrestene, må de to ufrivillige turkompisene samarbeide for å overleve i villmarken.

Listen over skuespillere som har portrettert en amerikansk president er lang som et uvær, men hvis Jackson slår på alle plugger er det neppe utenkelig at den listen får en ny nummer én.

Det virker absurd å ikke glede seg til å se Jackson som sjefen over alle sjefer, selv om dette selvfølgelig kan gå begge veier.