Santelmann blir gresk slåsskjempe

“Kon-Tiki”-skuespilleren skal spille skurk i “Hercules”.

Brett Ratners neste film ser ut til å bli en relativt norsk affære. Med Aksel Hennie og Ingrid Bolsø Berdal allerede klare for filmen, satser Ratner nå på ytterligere norsk starpower.

Hollywood Reporter bekrefter nemlig at også “Kon-Tiki”- og “Flukt”-skuespiller Tobias Santelmann er klar for en stor rolle i filmen.

Ifølger HR skal Tobias Santelmann bruke sine blonde lokker for det de er verdt i filmens skurkerolle, da han skal spille den lyshårede barbaren Rhesus – Hercules’ fiende nummer én.

“Hercules” er ventet å gi oss en mer realistisk tolkning av den greske mytehelten, og kutter alle overnaturlige elementer ved historien. Istedet for halvgud møter vi Hercules som en legendarisk kriger, som sammen med sine beste menn (deriblant Aksel Hennie) havner i trøbbel under et oppdrag.

I tillegg til den norske trioen, skal Dwayne Johnson spille hovedrollen i filmen. Andre på rollelista er folk som Ian McShane, Joseph Fiennes, John Hurt og Rebecca Ferguson.

“Kon-Tiki”-gutta begynner nå for alvor å slå seg opp i Hollywood. Film-Norge er som kjent fortsatt i bakrus etter bekreftelsen av Espen Sandberg og Joachim Rønning som “Pirates of the Caribbean”-regissører. Hvem blir nestemann ut?