Scarface-remaken har funnet sin regissør

Det er bare å rynke på nesa av å høre “Scarface-remake”, men det er altså et faktum. Og nå er jaggu regissøren klar.

Universal Pictures har lenge prøvd å få til en ny versjon av Scarface, den hvor Al Pacino går bananas, men har slitt med å finne riktig regissør til å oppdatere filmen til nåtidens samfunn og følelse. Nå melder The Wrap at leteaksjonen er avlyst, etter at de har inngått samtaler med regissøren Pablo Larraín.

Har du ikke hørt om Pablo Larraín? Vel, det er ikke så rart. Dette blir hans klart største jobb til dags dato, selv om han tidligere har regissert “No” som ble nominert til Oscar for beste utenlandske film i 2013. Chilenske Larraín vil ta over filmprosjektet etter at David Yates var nødt til å trekke seg etter at han ble klar for “Tarzan”.

Til tross for at Larraín selv er chilensk, sies det at Tony Montana vil få mexicanske røtter denne gang. Handlingen vil bli satt til nåtidens Los Angeles hvor den mexicanske immigranten vil slite med tilværelsen. Til å begynne med.

Fokuset denne gang vil også spunnet rundt myten om mannen, og hans opphav.

Hvem som skal sniffe kokain etter Al Pacino vites ikke ennå, men navn som Michael Pena, Oscar Isaac og Edgar Ramirez er blitt nevnt. At de satser på riktig språk og etnisitet er et nøkkelelement, men produsentene sier at de er åpne til å la et ukjent navn slippe til.

Tror du at nåtidens Tony Montana danker ut 1932- eller 1983-versjonen?