Seth Rogens animerte pølsefest

I mange år har vi fått servert animerte serier som henvender seg til et voksent publikum. Likevel har det skranta litt på filmfronten. Derfor er det alltid hyggelig når noen lager en helaftens animasjonsfilm for de som har vokst fra Disney.

Det er potensielt ekstra kult når dette gjøres av Seth Rogen og Co.

Han har vært med på å skrive filmen “Sausage Party” som nå er i produksjon, ifølge IMDb. Den handler om en pølse som må finne meninga med livet. Seth Rogen er vår tids Shakespeare. Uten tvil.

Skuespillerne som bidrar med stemmene sine består av den snart vante Rogen-trioen (James Franco, Seth Rogen og Jonah Hill), Michael Cera, Kristen Wiig og Edward Norton. Regissør Conrad Vernon har tidligere regissert blant annet “Shrek 2”, så han veit nok hva han gjør.

Seth Rogen sine filmer bæres stort sett av kun to kvaliteter: tåpelig humor og latteren til Rogen selv. Han skreddersyr sannsynligvis en lattermild rolle til seg selv så vi får en god latter å le av denne gangen også.

Vi velger å håpe at dette blir kult. Det finnes utvilsomt et umetta marked for voksne tegnefilmer, så det er best at Rogen får det til!

Hva tror du?