Skal Elizabeth Olsen spille Scarlet Witch?

I sommer ble det kjent at Aaron Taylor-Johnson er i forhandlinger med Marvel om rollen som Quicksilver. Men hvem skal spille søsteren hans, Scarlet Witch?

Ifølge nettstedet The Hollywood Reporter skal Elizabeth Olsen (kjent fra “Martha Marcy May Marlene”) ha vært i samtale om rollen. Det sies at Joss Whedon opprinnelig ønsket seg Saoirse Ronan for rollen, men hun skal ha takket nei. I motsetning til Taylor-Johnson står hun fortsatt oppført som “ryktebasert” på IMDbs oversikt over “The Avengers: Age of Ultron”. Dermed er det fortsatt noen usikkerhet rundt hvem som får denne rollen.

Tvillingene Quicksilver og Scarlet Witch skal være barna til X-Mens store fiende, Magneto. Derfor blir de å se i Bryan Singers “X-Men: Days of Future Past” også, men her kommer Quicksilver til å bli spilt av Evan Peters, Taylor-Johnsons “Kick-Ass”-kollega. Som vi har skrevet tidligere blir tvillingene rekruttert til “The Avengers” etter en rebelsk periode. Mens Quicksilvers evner består av hurtighet, er Scarlet Witch i stand til å bøye tid og virkelighet.

Superheltenes univers kommer til å bli utvidet ytterligere når “Captain America: The Winter Soldier” introduserer en ny karakter. The Hollywood Reporter melder nemlig at det er snakk om at Anthony Mackie (kjent fra “Gangster Squad” og “Pain & Gain”) skal være interessert i rollen som Falcon. Falcon har den noe merkelige evnene til å kommunisere telepatisk med fugler i tillegg til at drakten hans gjør ham i stand til å fly. Ifølge IMDb kommer Falcon også til å dukke opp i “The Avengers: Age of Ultron”.

Hva mener du? Hvem kunne du tenke deg i rollene?