Spenning for ungdommen og Guy Ritchie

blu-ray-1024x588Uke 3 har med seg spionfilm og en spenningsfilm for ungdommen.

Hver uke gir vi deg oversikt over hva som dukker opp på blu-ray i løpet av uka.

1. The Man from U.N.C.L.E.

The Man from U.N.C.L.E. I grenseland mellom Øst- og Vest-Tyskland møter vi den forfengelige CIA-agenten Napoleon Solo (Henry Cavill) – og med et slikt navn er man selvsagt temmelig full av seg selv. KGB-nemesis Illya Kuryakin (Armie Hammer) er også en interessant type, som innledningsvis skaper trøbbel for Solo idet amerikaneren er i ferd med å snike en søt bilmekaniker (Alicia Vikander) over grensa til Vest-Tyskland.

Men så, med atomvåpenets frambruddsmarsj i alvorlig godt sig, tvinges Solo og Kuryakin til å samarbeide om å stikke kjepper i hjulene på jordklodens største atomvåpenskurker. Og den søte bilmekanikeren er nøkkelen inn i en kvantitativt godt bevoktet organisasjon.

Vår anmelder Sindre Grading fikk lov til å bryne seg på Guy Ritchies seneste film. Det endte med terningkast fire i anmeldelsen hans.

2. Maze Runner: Ildprøven

Maze Runner: Ildprøven Filmen tar over der den forrige slapp. Thomas (Dylan O’Brien) og gjengen kom seg ut av labyrinten og inn i fanget til Janson (Aidan Gillen). Her kommer det fram at verden er forpesta av skadelig solstorm og zombier. Filmen treffer ganske godt med den post-apokalyptiske stemningen. Zombiene er de samme gamle, digitale og raske krypene vi stort sett utsettes for – lite nytt i det området – men resten av verden overbeviser ganske godt med sin håpløshet.

Terningkast tre ble dommen til den andre filmen i Maze Runner-serien. Hele anmeldelsen, av Thomas Litherland, finner du her.

I tillegg til våre utvalgte utgivelser kommer også …

  • Dope
  • Joe Dirt 2: Beautiful Loser
  • Knock Knock
  • No Escape
  • Steve Jobs: The Man in the Machine
  • Transporter Refueled