Er du klar for flere doser Spider-Man?

Sony bekrefter premieredatoer for “The Amazing Spider-Man” 3 og 4.

Fjorårets “The Amazing Spider-Man” ble en braksuksess for Sony, og cashet inn over 750 millioner dollar på verdensbasis. Slikt blir det selvfølgelig franchise av, og “The Amazing Spider-Man 2” svinger inn på norske kinoer allerede neste år.

Men nå melder Comingsoon.net at Sony ikke har noen planer om å stoppe på film nummer to. Sony Pictures bekrefter nemlig at seriens tredje og fjerde innslag blir å se på kino henholdsvis 10. juni 2016 og 4. mai 2018.

Nyheten ble først annonsert av Sony Pictures Worldwide Marketing and Distributions styreformann Jeff Blake.

– Spider-Man er vår viktigste, mest suksessfulle og mest elskede franchise, så vi er veldig fornøyde med at vi nå har fastsatt seriens premièredatoer over de neste fem årene, sier Blake.

Hvorvidt regissør Marc Webb ønsker å fortsette med ytterligere to filmer gjenstår å se, men trolig vil hovedrolleinnehaver og superfan Andrew Garfield ikke ha noe imot å ta på seg trikoten to ganger til.

“The Amazing Spider-Man” trakk folk til kinoene med lovnad om å fortelle den “ufortalte” historien om Peter Parker og hans alter ego, men var allikevel sparsom med informasjonen. Sannsynligvis får vi mer av dette mysteriet i de kommende innslagene.