“Star Wars”-regissøren er avslørt

Mannen som står klar til å ta over stafettpinnen fra George Lucas er ingen ringere enn hjernen bak “Lost” og “Fringe”. Vi snakker selvsagt om den ikke-helt-langt-unna-legendariske J.J. Abrams.

Selv om J.J. Abrams kanskje er mest kjent i disse dager for nyversjonene av “Star Trek” er det nå et helt annet univers han går i møte. “Star Wars – Episode VII” er planlagt å bli lansert en gang i 2015, og håpet er at dette gir J.J. Abrams nok tid til å kunne vise til en oppfølger som i hvert fall er like god som de tre forrige. (Puristene av oss vil spytte og rope “bedre!”)

Ved siden av serier er ikke J.J. Abrams noen fremmed på det store lerretet. Han er en av hovedprodusentene bak produksjonsselskapet Bad Robot, og har også regissert store kassasuksesser som “Mission: Impossible III” og “Super 8”.

Ved siden av disse har han også regissert nevnte “Star Trek” og oppfølgeren “Star Trek Into Darkness” som har amerikansk premiere i mai i år. Det store spørsmålet som er – eller burde være – på alles lepper er om han kommer til å måtte oppleve forræderstempelet fra sin gamle fanskare, eller for alltid vil samle de to rivalene i evig glede.