Stemningsfull krim og forsiktig Stiller

blu-ray-1024x588Den første uka i oktober starter forholdsvis rolig med to ålreite titler i fokus.

Hver uke gir vi deg oversikt over hva som dukker opp på blu-ray i løpet av uka.

1. While We’re Young

While We're Young Stiller spiller Joe, en middelaldrende fyr som verken får dreisen på dokumentarfilmen han jobber med eller privatlivet med kjæresten Cornelia. Joe vil gjerne ha barn, men Cornelia er kjølig innstilt til ideen etter å ha gjennomgått to spontanaborter tidligere. Heldigvis entrer det unge hipsterparet Jamie og Darby livene deres, noe som setter fart på et mer ungdommelig livssyn for de begge to.

Anmelder Øystein T. Drabløs følte at en litt roligere Ben Stiller-variant fungerte greit nok. Terningkastet ble en ålreit firer, noe du kan lese mer om i Øysteins anmeldelse.

2. The Drop

The Drop På en bar i Brooklyn finner vi den trofaste bartenderen Bob (spilt av Tom Hardy) og sjefen hans Marv (James Gandolfini). Det som på utsiden kan se ut som en helt vanlig bar er også en såkalt “drop bar”, hvor mindre rene penger søker ly for en stakket stund. Når så baren blir ranet for barens egne penger, samt de ulovlige pengene, dras Bob og Marv inn i en mørk verden fylt av kriminalitet og farlige personer.

Undertegnede, Torstein Ryen-Pettersen, fikk en liten klump i halsen av å se James Gandolfini en siste gang. Også denne filmen endte på terningkast fire, og hvorfor kan du lese mer om i anmeldelsen av “The Drop”.

I tillegg til våre utvalgte utgivelser kommer også …

  • D-Train
  • Ouija
  • Outlander – Sesong 1, Volume 2
  • Sword of Vengeance
  • The Boy Next Door