Steven Spielberg trekker seg fra regijobben

Spielberg forlater “American Sniper” grunnet uenigheter om budsjettet.

I mai ble det annonsert at Steven Spielberg skulle regissere Bradley Cooper i krigsfilmen “American Sniper, basert på biografien til den amerikanske Irak-veteranen Chris Kyle.

Nå melder The Hollywood Reporter at Hollywood-legenden har trukket seg fra jobben, og med det sin andre film i 2013 – etter at Spielberg selv bestemte å utsette den etterlengtede “Robopocalypse” på ubestemt tid tidligere i år.

Årsaken til Speilbergs avskjed skal være budsjettuenigheter mellom Warner Brothers og Spielbergs eget produksjonsselskap, Dreamworks. Ifølge THR er ikke Warner Brothers villige til å matche Spielbergs visjoner for filmen, og Spielberg skal da ha valgt å forlate hele prosjektet.

Hvem som skal overta registolen etter Spielberg er foreløpig ukjent, men det er bekreftet at Bradley Cooper fortsatt skal være involvert som hovedrolle og medprodusent.

Spielberg har ingen andre regijobber forestående, og det spekuleres nå i om han vil bruke tiden sin på å utvikle den femte Indiana Jones-filmen med George Lucas og Harrison Ford.

Hva enn Spielberg ender opp med å bruke tiden sin på, vil du garantert få vite det her på filmsnakk.no.