Stjernetrio aktuelle for “Episode VII”

Adam Driver, Hugo Weaving og Michael Fassbender skal være aktuelle for store “Star Wars”-roller.

Hva er vel dagen uten ferske “Star Wars”-rykter? I går meldte vi at regissør J.J. Abrams hadde sett seg ut “Breaking Bad”-stjerneskuddet Jesse Plemons til rollen som Luke Skywalkers sønn.

Nå melder The Hollywood Reporter at filmen også har stjerneskuespillerne Hugo Weaving, Michael Fassbender og “Girls”-stjerneskuddet Adam Driver på toppen av ønskelisten.

THR melder at alle tre har hatt møter med J.J. Abrams den siste tiden – selv om det ikke gjør de tre nevneverdig mer spesielle enn for eksempel Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Michael B. Jordan, Jack O’Connell, Alex Pettyfer, Saoirse Ronan og Sullivan Stapleton.

Hollywood-blekka mener likevel å vite at Driver, Weaving og Fassbender er tre av de heteste kandidatene, og nevner blant annet at Weaving er tiltenkt en rolle som kommandant for det onde imperiet.

Det er imidlertid bare toppen av isfjellet for det nye kapittelet i “Star Wars”-sagaen. For Hollywood Reporter mener også å vite at Mark Hamill, Carrie Fisher og Harrison Ford nå skal være tiltenkt hovedrollene i “Episode VII”.

Etter at “Toy Story 3”-forfatter Michael Arndt i realiteten fikk sparken fra prosjektet i fjor, har J.J. Abrams og hans med-forfatter Lawrence Kasdan besluttet å sette Luke Skywalker, prinsesse Leia og Han Solo i sentrum for “Episode VII”.

Abrams og Kasdan skal være lystne på å gi den aldrende trioen fra den originale trilogien et passende farvel, før avkommet (deriblant Jesse Plemons) tar over showet i “Episode VIII” og “IX”.

Det siste fra The Hollywood Reporters kilder er at Abrams nå leter etter en skuespiller som kan spille den ukjente datteren til Obi Wan Kenobi.

“Star Wars: Episode VII” har foreløpig premieredato 18. desember 2015.