Superhelter, gjenferd og fransk feelgood

blu-ray-1024x588Uke 39 har en skikkelig slagkraftig superheltfilm i front.

Hver uke gir vi deg oversikt over hva som dukker opp på blu-ray i løpet av uka.

1. Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron Iron-Man, Thor, Captain America og resten av verdens supreste vennegjeng er altså tilbake. Denne gangen står den skarpsindige roboten Ultron i veien for fred og fordragelighet. Eller: Ultron vil også skape fred, men med litt uortodokse metoder. Som å utrydde menneskeheten.

Siden den fremgangsmåten ikke faller helt i tråd med Avengers-retningslinjene for god takt og tone, blir Ultron fort folkefiende nummer 1 for Tony Stark & co.

5 prikker på terningen melder om stor slagkraft når Avengers er tilbake i sin andre film. Øystein T. Drabløs anmeldte filmen, og anmeldelsen finner du i sin helhet her.

2. Poltergeist

Poltergeist Familien Bowen flytter ut til et forstadsområde etter at far Eric (Sam Rockwell) mister jobben. De har lite penger, og huset er billig og ligger i det som virker som et veldig fint område. Hvis du ser bort i fra at hele nabolaget er bygget på et gammelt gravsted, der gravsteinene er flyttet, men ikke likene. Aldri et godt tegn. Huset er hjemsøkt av noe overnaturlig som kidnapper minstedatter Madison, og familien Bowen trenger hjelp!

Vår anmelder Mohsan Ali var vel ikke videre fornøyd med den nye versjonen av den gamle klassikeren. “Poltergeist” endte opp med to stakkarslige prikker på terningen. Hele anmeldelsen til Mohsan finner du her.

3. Familien Bélier

Familien Bélier Vi skal til en forholdsvis liten bygdeby, cirka 30 mil i en eller annen retning bort fra Paris. Her bor Paula og hennes familie – familien Beliér, altså – og de er alle døve, bortsett fra Paula. Dermed er en hel del arbeidsoppgaver havnet i hennes fang. Det er tross alt ikke bare-bare å drive en effektiv familiebondegård, selv med alle tiders hørsel. Bare spør norske bønder.

De franske feelgood-vibbene slo ganske bra til hos vår anmelder Sindre Grading. Så bra at det holdt til terningkast fire i Sindres anmeldelse.

I tillegg til våre utvalgte utgivelser kommer også …

  • Lang historie kort
  • The Originals – Sesong 2
  • The Vampire Diaries – Sesong 6
  • The Water Diviner
  • X: The Search of Freedom