Svake oppfølgere og tøffe gutter

blu-ray-1024x588Uke 2 byr på blant annet “Kick-Ass 2” og “Percy Jackson: Monsterhavet”.

Hver mandag gir vi deg oversikt over hva som dukker opp på blu-ray i løpet av uka.

1. Kick-Ass 2

Kick-Ass 2 I “Kick-Ass 2″ skal livet liksom gå videre. Kick-Ass er gira på mer superheltmoro, men takket være labre superheltskills trenger han et team. Og den beste sidekick’en ville naturligvis vært Hit-Girl, men hun har lagt fra seg spyd og parykk til fordel for skolegang. Samtidig samler Chris D’Amico – ja, sønnen til han skurken som ble sprengt med bazooka i forrige film – en hær med onde superskurker. Det brygger selvsagt opp til en fargerik batalje. Sindre Grading var ikke helt fornøyd med oppfølgeren til den fantastiske Kick-Ass. Det ble halvering av terningkast, altså terningkast 3, fra Sindre Grading. Les hele hans anmeldelse her.

2. Percy Jackson: Monsterhavet

Percy Jackson: MonsterhavetVi befinner oss nok en gang i en alternativ virkelighet, der guder går i blant oss som seksuelt frusterte hingster og befrukter enhver kvinne de måtte finne deilig nok. Slikt blir det mange halvguder av, og Logan Lerman spiller en av dem. En av selveste Poseidons sønner.

Disse halvgudene bor på en gudeleir godt utenfor allfarvei, et område omkranset av en magisk beskyttelsesvegg. Det er når denne veggen blir brutt at spenningen liksom starter. Men den gjør jo ikke det. “Percy Jackson: Monsterhavet” er egentlig aldri spennende, i hvert fall ikke for voksenfolk eller moden ungdom. Dette er et utdrag av Sindre Gradings anmeldelse, hvor terningkastet ble av den nest svakeste sorten.

3. De tøffeste gutta

De tøffeste gutta “De tøffeste gutta” handler om den vidøyde, men trangsynte guttungen Modulf, som tror han er superhelt fordi han ved selv å bli mobbet hindrer andre barn fra å lide samme skjebne.

Den oppfattelsen endres imidlertid radikalt når freakejenta Lise flytter inn i huset ved siden av. Hun har viljestyrke, karateskills og trønder-dialekt, og lærer Modulf å slå tilbake mot mobberne. Dette holdt til terningkast tre fra vår anmelder Øystein T. Drabløs, og hele hans anmeldelse kan du lese i sin helhet her.

I tillegg til våre tre utvalgte utgivelser kommer også …

  • Dead in Tombstone
  • Fright Night 2: New Blood
  • The Deadly Game