“The Sinister Six”-skurkene avslørt

Rulleteksten etter den høyaktuelle “The Amazing Spider-Man 2” hinter angivelig om hvilke skurker som dukker opp i spin-off-filmen “The Sinister Six”.

The Sinister SixFlere medier – deriblant Collider – har plukket opp den innledende rulletekstsekvensen og begynt å spekulere i hvilke skurker bildene representerer.

Green Goblin, Dr. Octopus, Rhino og Vulture later til å være temmelig bankers, men de to siste bildene er vanskeligere å tolke. Skurker som Kraven the Hunter, Mysterio, Chameleon og Shocker trekkes fram som de mest sannsynlige kandidatene.

De seks originale Sinister Six-medlemmene ble først samlet av Dr. Octopus i en Spider-Man-blekke fra 1964. Vulture, Electro, Kraven the Hunter, Mysterio og Sandman var den gangen med i det “gode” selskap.

Verken Electro – som fikk sole seg i glansen i “The Amazing Spider-Man 2” – eller Sandman later til å dukke opp i denne nye sammensetningen.

“The Sinister Six”-filmen er fremdeles i en relativt tidlig fase. Det er “Cabin in the Woods”-regissør Drew Goddard som har fått regijobben.

Hvordan Spider-Man, og eventuelt Andrew Garfield, blir involvert i dette er foreløpig tidlig å si noe om, men det er i hovedsak skurkebanden filmen vil handle om. I hvert fall hvis vi skal tro movieinsider.com.

Hvilke skurker vil du se rotte seg sammen?