Tim Burton tilbudt å regissere “Beetlejuice 2”

Warner Bros. skal være interessert i en oppfølger til kultklassikeren fra 1988 og skal ha tilbudt Burton å regissere filmen.

Med “Frankenweenie” gikk Tim Burton “back to basics”, som det så fint heter, etter en rekke skuffelser som “Dark Shadows”. Fansen vet godt at “Frankenweenie” er en remake av hans egen kortfilm fra 1984. Nå kan han få muligheten til å gjenopplive enda en av hans tidligere filmer.

Ifølge The Hollywood Reporter skal Warner Bros. nemlig være interessert i å lage en oppfølger til kultklassikeren “Beetlejuice”. Det gikk opprinnelig rykter om en oppfølger allerede på 90-tallet, med en så illevarslende arbeidstittel som “Beetlejuice Goes Hawaiian”. Kanskje vi skal være glade for at dette prosjektet aldri ble noen realitet?

I 2011 startet derimot interessen rundt en oppfølger på ny i Warner Bros. Det er snakk om at Michael Keaton, som kanskje er mest kjent for sin rolle som Bruce Wayne i “Batman” og “Batman Returns”, også skal returnere til rollen som bio-eksorsisten Beetlejuice.

David Katzenberg og Seth Grahame-Smith (skrev manus for “Dark Shadows” og “Abraham Lincoln: Vampire Hunter”) skal ha ansvaret for manuset. Og hvis Burton tar imot regissørjobben, får nok Danny Elfman tilbudet om å lage filmmusikken.

Hva tror du? Har du troen på suksess for Tim Burton og Michael Keaton?