Tyldum til nytt Hollywood-prosjekt

Den norske regissøren skal regissere krimthrilleren “Ghostman”.

Morten Tyldums Hollywood-karriere begynner for alvor å skyte fart. Fra før er det kjent at han skal regissere Benedict Cumberbatch i thrilleren “The Imitation Game”, men nå melder Deadline at “Hodejegerne”-regissøren har sagt ja til å regissere filmatiseringen av den bestselgende krimthrilleren “Ghostman”.

Boken er den første i en serie skrevet av forfatteren Roger Hobbs. Boken handler om en såkalt “Ghostman”, som hjelper kriminelle på rømmen med å forsvinne. Ting går imidlertid galt for spøkelsesmannen når han dras inn i et mislykket bankran.

“The Town”-forfatter Peter Craig er satt til å adaptere manuset. Filmen skal produseres og distribueres av Warner Brothers.

“Ghostman” høres unektelig ut som kjent territorium for Tyldum, som med “Hodejegerne” og “Varg Veum – Falne Engler” er godt vant med thrillersjangeren. Her får han nok også et langt større budsjett å leke seg med.

Tyldum vil ikke starte arbeidet med filmatiseringen før han sier seg ferdig med “The Imitation Game”. Premieredato er med andre ord ikke klar.

Se traileren til boka i videovinduet under: