Vinn “The Dark Knight”-trilogien på Blu-ray

Det er relanseringsdag i dag, og da skulle det bare mangle at nettsiden kjører en konkurranse. Så spenn deg fast, og vis hva du kan! Og ja – premien er storslagen.

 

Klarer du samtlige spørsmål i vår velkommen-konkurranse er du med i trekningen av den splitter nye “The Dark Knight”-trilogien på Blu-ray. Dét er en heftig premie.

Og her kommer spørsmålene:

1. På filmsnakk.no kan du enkelt finne fram til en film du ønsker å se – uten at du engang har hørt om filmen. Dette gjennom Finn din film-funksjonen. Hvor mange sjangere kan du søke på her?

2. Gitt at du er ute etter en bra film (terningkast 5-6) med Ben Affleck – hvor mange resultater får du i søkemotoren?

3. Hva hvis du vil se en alien-komedie? Hvor mange alternativer får du, da?

4. Hvilke fem filmer tror filmsnakk.no-redaksjonen at vil være gode outsidere (altså ikke topp 10) når Oscar-statuettene skal deles ut i slutten av februar?

5. … og hva er det aller beste med vår nye nettside ..? (Alle svar blir godkjent, bortsett fra ett: At ikke det finnes noe bra.)

For å besvare konkurransen slenger du ganske enkelt inn svarene i en mail, og sender den til post@filmsnakk.no. Husk kontaktinfo om deg selv – fullt navn og bostedsadresse – slik at vi kan sende deg eventuell premie.

Fristen for å delta i konkurransen går ut lørdag kveld ved midnatt, og vinneren vil bli trukket søndag. Følg med!

Og lykke til!