Blir Bradley Cooper den nye Indiana Jones?

Det later til at Walt Disney Studios vurderer en reboot av Indiana Jones-serien og Bradley Cooper skal være på toppen av ønskelisten.

Det er over 30 år siden Harrison Ford svingte pisken i “Jakten på den forsvunne skatten” og han har nå blitt 71 år gammel. Rollen som Indiana Jones kan bli litt for krevende for Ford, men Disney ønsker trolig å produsere flere filmer om den populære arkeologen.

Den nyeste oppfølgeren, “Indiana Jones og krystallhodenes rike”, var en stor skuffelse for fansen og det kan nå se ut til at Disney ønsker å revurdere filmuniverset. Og det later til at de vurderer en reboot.

Ifølge nettstedet Total Film vurderer Disney nå en James Bond-løsning på den neste Indiana Jones-filmen. Og på toppen av ønskelisten deres over mulige arvtakere finner vi Bradley Cooper (“American Hustle”). Om noe er han iallfall vant til å jakte på forsvunne venner i Hangover-filmene.

Nettstedet skriver videre at “The Adventures of Young Indiana Jones”-forfatteren Frank Darabont skal ha pitchet Disney om en idé for den neste filmen.

Hva mener du? Kan Bradley Cooper bli en god Indiana Jones?