Will Smith sier nei til mer MiB

Superstjernen tar ikke på seg den svarte dressen igjen.

Til tross for blandet mottakelse av kritikerne, ble “Men in Black 3” en gigantsuksess. Det skapte dollartegn i øynene på Sony, som nå er i tidlig planlegging av film nummer fire i serien.

Det skjer i så fall uten Will Smith, skal vi tro Collider. Superstjernen uttaler nemlig at det er svært usannsynlig at han igjen tar på seg de karakteristiske solbrillene og svarte dressene igjen.

– I think three is enough for me. Three of anything is enough for me. We’ll look at it and we’ll consider it, but it feels like that it might be time to let someone else do that, sier Smith til filmnettstedet.

Ikke et definitivt nei altså, men ting tyder på at Smith har fått nok av å løpe rundt etter romvesener etter tre “Men in Black-filmer” og den nye floppen “After Earth”.

Hva som skjer med Sonys planlagte oppfølger uten Smith på laget er foreløpig usikkert, men det virker usannsynlig å fortsette serien uten deres største stjerne. Manuset til film nummer fire skrives av “Mortal Kombat”-skribent Oren Uziel, så kanskje er det ikke så rart at Smith sier nei.