X-Men reiser til 80-tallet

Bryan Singer forteller om sine planer for den neste X-Men-filmen.

Allerede før vi har fått sett “X-Men: Days of Future Past” svermer det med rykter og spekulasjoner om den neste filmen fra X-Men-universet. Som vi har skrevet tidligere blir tittelen på den neste filmen “X-Men: Apocalypse”, noe som tyder på at Bryan Singer nå vil adaptere en av X-Mens mest populære historier, “Age of Apocalypse”.

“Age of Apocalypse” ble publisert i 1995 og forteller historien om Charles Xaviers sønn, Legion, som reiser tilbake i tid med den tidsreisende mutanten Bishop for å drepe Magneto. Men på dette tidspunktet er Xavier og Magneto fortsatt gode venner og når Xavier forsøker å redde Magneto blir han selv drept.

Dette fører til at Legion fordufter fra eksistensen og sender X-Men inn i en alternativ virkelighet. Den udødelige mutanten Apocalypse har fulgt med på denne hendelsen og bestemmer seg for å iverksette planen om verdensherredømme.

Nå skal Singer ha fortalt nettstedet Total Film at filmen vil finne sted på 80-tallet:

We’re going to deal with the notion of ancient mutants – the fact that they were born and existed thousands of years ago. But it’ll be a contemporary movie – well, it’ll take place in the ’80s… The ’80s is a period now – it’s hard for me to believe that!

Når det gjelder “urgamle mutanter” så er det trolig snakk om Apocalypse. Når nettstedet Coming Soon beskriver den nye superskurken skriver de at han ble født i Egypt 3000 år f.Kr. Videre i nettstedet Variety forteller regissøren at:

“Apocalypse” will have more of the mass destruction that “X-Men” films, to date, have not relied upon. There’s definitely now a character and a story that allow room for that kind of spectacle.

“X-Men: First Class” har skapt muligheten til å introdusere nye versjoner og nye mutanter i filmuniverset. Ifølge Total Film forteller Singer i et intervju med Cine Premiere at han ønsker å inkludere Gambit og en yngre Nightcrawler i filmen. Disse mutantene har vi tidligere møtt i filmene “X-Men Origins: Wolverine” og “X2”, men det skader nok ikke med nye tolkninger av disse karakterene.

Gleder du deg til X-Men-filmene?