Zack Snyder lager “Justice League”

Skal filmes samtidig med “Batman vs. Superman”, melder Wall Street Journal.

Jepp, selveste Wall Street Journal, en avis som ikke er kjent for å fare med mye tomprat, melder at Warner Brothers har satt “Man of Steel”-regissør Zack Snyder til å lage film av District Comics’ superhelt-kollektiv.

Og som ikke det var nyheter nok i seg selv, smeller The Hollywood Reporter til med å hevde at filmingen av “Justice League” vil foregå samtidig med “Man of Steel”-oppfølgeren “Batman vs. Superman”.

“Batman vs. Superman” ble for øvrig nylig utsatt til 2016, noe som fint kan unnskyldes dersom ryktene om “Justice League” viser seg å stemme. En “Justice League”-film vil etter alle solemerker bli sluppet et år senere, altså i 2017.

Zack Snyder får med andre ord nok å henge fingra i de kommende årene. Det samme gjelder Henry Cavill, Ben Affleck og Gal Gadot, som spiller henholdsvis Supermann, Batman og Wonder Woman i filmene. Sistnevnte kan også ha en egen spin-off i horisonten, forutsatt at Gadots innsats blir godt mottatt av fansen.

Følger vi den logikken, blir trolig ikke Ryan Reynolds’ tolkning av Green Lantern en fyr vi får se i “Justice League”, etter innsatsen forrige gang. DC og Warner Brothers har dermed litt av en casting-jobb å gjøre, da superhelter som The Flash, Aquaman og nevnte Green Lantern foreløpig ikke har blitt (minneverdig) gestaltet. Rollen som den mekaniske helten Cyborg ble imidlertid nylig tildelt nykomlingen Ray Fisher.

Dette er utvilsomt spennende nyheter. I praksis vil dette nemlig si at Warner Brothers erklærer full superhelt-krig mot Marvels “The Avengers”-team. De har litt å ta igjen.